Aanloop naar EDS 2019

Afgelopen woensdag was de presentatie van onze EDS-collectie 2019. Een zeer gevarieerde collectie van 44 paarden met 3-jarige hengsten, jonge sportpaarden, fokmerries, schoolmasters tot fantastische Grand-Prix paarden waaronder onze voormalige KWPN-goedgekeurde hengst For Gribaldi. Deze toegang was gratis. Zowel deze presentatie als morgen is live te volgen op ClipMyHorse.

PROGRAMMA 30 MAART / Uitverkocht

14.00 – 15.00
Stallen zijn open om de veilingpaarden te bezichtigen. Daarnaast staan er ook prachtige stands van Gassan, Sebo, Anemone Horsetrucks, Pikeur/Eskadron, Ruiterhuis by Yael.

15.00
Ontvangst met Diamond & Cocktail receptie

16.00
Aanvang presentatie van onze veilingcollectie. Terwijl u geniet van de ambiance en een heerlijk voorgerecht en diner worden de paarden één voor één aan u voorgesteld. Na de presentatie, dat zo'n 1.5 uur in beslag zal nemen is er een pauze van een uur. Voor diegene die alsnog een (nieuw) paard in het vizier heeft gekregen is er dan de mogelijkheid om nog met één van onze dierenartsen te praten en de röntgenfoto's te bekijken. De veiling vangt aan rond 18:30 met een openingsitem voor het goede doel. Hoogtepunten van deze avond zijn zeker ook de uitreiking van de EDS-award en de modeshow van Addy van de Krommenacker. Ook voor deze dag geldt dat de veiling via ClipMyHorse live te volgen is. Telefonisch bieden is dan ook mogelijk.